Hopp til hovedinnhold

Gjerdrum Bygdekvinnelag

Anne-Margit og Solveig er drivkreftene bak Haukerudhagen

Leder i Akershus Bygdekvinnelag Marit Helene Lund, overrake hyggelig hilsen med blomster og gave til leder i Gjerdrum Bygdekvinnelag, Hilsen Olstad, i forbindelse med av vi fyller 90 år i år

Skikkelig god potetsuppe med nybakt focaccia

30 damer deltok på kveldens møte

Solveig (t.v) og Anne-Margit ga oss bedre innsikt i hva det betyr å drive markedshage

Misjonshusets lokaler fungerte meget godt for vårt møte

Kjersti fortalte den imponerende historien om Flor

Godt jobba! fra Flor :)

Kvinnelig drivkraft på bygda

I vårt jubileumsår fikk vi æren av å være vertskap for det årlige sonemøtet, og inviterte til inspirasjonsmøte med dyktige kvinner fra Haukerudhagen og Flor!

Vi fikk høre flotte innlegg, der daglig leder Kjersti La Motte, som er bosatt her hos oss i Gjerdrum, fortalte mer om den kvinnelige gründerbedriften Flor. Hun hadde med lekker pop-up-butikk for anledningen, hvor mange benyttet seg av muligheten til å prøve størrelser og også kjøpe seg en nytt flott plagg. Visste du forresten av Flor betyr fjøs?

Haukerudhagen er markedshagen i Gjerdrum som er drevet etter økologiske prinsipper av Anne-Margit Bråtveit og Solveig Nygaard Langvad. De to driftige damen fortalte mer om driften av hagen, hvordan den oppstå og historien bak. De hadde også med seg en flott pop-up-butikk der vi fikk kjøpe mye herlige grønnsaker.

Leder fra Akershus Bygdekvinnelag, Marit Helene Lund, overrakte hyggelig hilsen og gratulasjon i forbindelse med at vi i år bli 90 år, og fortalte mer om hva fylkeslaget arbeider med for tiden.

Vi serverte potetsuppe og nybakt focaccia, og kaffe og kaker som alle fikk forsyne seg av.

På inngangsbilletten var det loddtrekning med flotte premie fra Haukerudhagen, Flor og lokale egg fra frittgående høner fra Eggebua!

Sone 4 består av lagene Eidsvoll, Ullensaker, Gjerdrum, Nannestad, Nes og Østre Udnes.

Tusen takk til alle som tilbragte denne trivelige kvelden sammen med oss!