Hopp til hovedinnhold

Gjerpen Bygdekvinnelag

LITT OM HØSTEN SOM HAR GÅTT

Høsten 2015 er straks passert for oss. Et aktivt halvår er gjennomført. Vi har arrangert mannequingoppvisning med klær fra Pepita - 50 damer tilstede. Og Romaniasksjonen vår" gikk det suste". 20 esker ble overlevert Grenlandsaksjonen denne høsten. Og årsmøtet gikk greit - ingen innsigelser på regnskap og årsberetning. Valgkomiteens innstilling ved vedtatt, og Anlaug Haraldsen fortsetter som vår formann. Høsten store arrangement var 60 års feiringen på Århus med 44 damer. Det var flott pyntet bord av Birgitta Bjørnsvik. Reidun&Reidun og Bjørg sang og spilte for oss, og det var hilsner fra fylkesleder Torunn Hovde Kåsa, hilsen fra Norges bygdekvinnelag ved Tove Hoppestad. Og det var blomsterhilsen fra Siljan og  Solum bygdekvinnelag- Gunvor Myhra Johansen viste en film fra 50 årsfeiring "Brudeantrekk i 50 år" - veldig artig! Gunvor leste også et resyme fra årene som har godt.

Og tradisjonen tror god middag - og ikke minst mange gode kaker .Anlaug Haraldsen takket alle gjester, og alle som på sin måte hadde bidratt til at denne kvelden ble en flott markering  over de 60 år!

Høstens aktiviteter ble avsluttet med svele- og suppesalg sammen med Solum bygdekvinnelag i Brekkeparken 1. søndag i advendt. Denne gangen  solgte vi ut alt, bare litt saft igjen på en flott søndag.