Aktiviteter

Hva skjerà?

NORDRE LAND BYGDEKVINNELAG Medlemsinformasjon  sommer 2021

Sommerstid: Sommeren er her med blomster og gode lukter. Landet er begynt å åpnes igjen, og det er ferietid. Vi får utøve tiltak som anbefalt, og klemming/ hånd- hilsning får bare være så lenge. Bygdekvinnelaget har også vært preget av C-19, mange våraktiviteter ble avlyst eller utsatt, men kontakt var på sms, e-post og på telefon. Styremøter vi avholdt for  tiltak og møter utover. Vi har fått et nytt medlem og en er utmeldt, så det er igjen 22 flotte kvinner til å ha gode møteplasser utover!

NY LOGO og nye muligheter: Norges Bygdekvinnelag har ny logo og nye piktogram for våre aktiviteter. De viser våre MØTEPLASSER for aktive kvinner med fokus på samhold og nettverk, familie og venner, samarbeid i bygda og aktiviteter samt ta vare på natur og miljø, norsk kortreist mat og mattradisjoner over hele året.

 

Hjertevarme.   Inkludering og mangfold.  Natur.   Tradisjonsmat. Hele landet. Lokalt.

Piktogrammene og logoen vil brukes ut fra saker, og er basert på gode farger og kornbandet som var før eller som det egentlig er ment: Tre kvinner sammen. Her kan enhver tolke som en vil. Nytt er det, og kan variere med farger, så dette blir trivelig å bruke.

Sommerturen til Skolmbygda og nybrua med Land Bygdeungdomslag og medlemmer med ektefelle var 14.juni 21 med 14 deltakere. Se FB for Dokkajuvet Natur og kulturområde, vår gruppe og Skolmbygdas Venner. Vi ga kr.1400 fordelt på de to prosjektene. Turen anbefales!

Aktiviteter utover: Temamøte i august på Thomlevold der vi lager vaser ol.av sement og håndklær. Åpning av Skolmenbrua og festival helga 3-5.09.21, der laget hjelper til med servering/aktiviteter. Stemning lages og suppe på «Elvelangs Folkestien i fakkellys 23.09. To bærturer på Østsinni i tyttebærtida i tillegg til prosjekt «Tradisjonsmat» på skolen til høsten og KvinnerUt Mestring og Kompetanse sammen med MAKS-kafeen og kvinnene som er involvert der. Gode treff utover, i tråd med gjeldende smittetiltak. Nøyaktig info kommer! Ta kontakt om du har ideer, undres på noe eller vil delta!

Ta gjerne bilder og del med oss til hjemmeside og FB. Alle medlemmer ønskes en god sommer, ta vare på hverandre og lad opp «batteriene»!

Bli medlem