Hei, flotte bygdekvinner!

Full aktivitet her!

NORDRE LAND BYGDEKVINNELAG

ønsker alle medlemmer og  hjemmesidebesøkende en  riktig GOD FØRJULSTID,  med  tradisjoner innen mat, pynting, inne-aktiviteter , friluftsliv og  familie/ vennehygge.

*Bygdekvinnelaget fortsetter å arbeide for å være en MØTEPLASS for aktive kvinner med fokus på samhold og nettverk , familie og venner,samarbeid i bygda og aktiviteter samt ta vare på natur og miljø,norsk kortreist mat og mattradisjoner over hele året.

*Vi har hatt "Matpakkedag" på Dokka Barneskole for 6.klasse ,"Dugurdskaffe" på Landmo med underholdning tidlig i april og  SOMMERTUR til Baggerudssætra Gardsysteri med matkurs og omvisning.

*Vi har plukket søppel i Landsbyen, deltatt på Landsbyfest 31.08, hatt RE-designmøte på Thomlevold 22.08,laget stemning Langs Elva Etna 19.09,bærtur på Østsinni og hatt matkurs i november med tema "julekaker med lokale råvarer"!'

*Som alltid er BYGDEKVINNELAGENE sterkt involvert i BYGDEDAGENE i N.Land, med ansvar for matservering i teltet på Stasjonsområdet på Dokka, det ble to flotte dager!

*Våre to nye medlemmer ønskes velkommen til å bli med på det dere måtte ønske. Vi ønsker oss flere medlemmer så alle kan "invitere" med seg en venn til å bli med oss!

 

*VÅRE AKTIVITETER ?Følg med på informasjon ut over året! Se i ÅRSPLAN, epost og hjemmeside! Ta kontakt om arrangement og kjøring om det er noe du lurer på eller trenger skyss!

                    

    Nyt førjula  med  varme i peisen , god mat av ulikt slag  og uteliv!                 

Bli medlem