Hopp til hovedinnhold

Nordre Modum Bygdekvinnelag

Foredragsholder

Ole Martin Kristiansen

Kaffeprat
Matbord
Tilhørere
Gaveoverrekning

Dagens drift og historien til Modum Bad på Sonemøte for Sone C

Sonemøte for sone C i Buskerud med 32 fremmøtte inneholdt både interresant foredrag om Modum Bad - før og nå, informasjon fra distriktet, livlig diskusjon og hyggelig bespisning med prat og utlodning.

En torsdag kveld møtte 32 damer til Sonemøte hos Nordre Modum Bygdekvinnelag. Solveig Kongsrud ønsket velkommen og ledet møtet.  Vi fikk en times innledning  av Ole Martin Kristiansen om Modum Bad både dagens drift og historien  fra Olav den hellige som fant St Olavs kilden, hvor det senere ble opprettet kurbad som kunne kurere de fleste sykdommer  til det som nå er blitt et moderne behandlingssted. 
Vi fikk også informasjon fra regionsstyret og litt innblikk i at jobben med Buskerudbunaden har tatt mye tid i året som gikk. 
5 min fra hver av lagene som deltok viste at det foregår veldig mye spennende ute i lokallagene med åpne møter. Det ble også en diskusjon rundt en sak ang. kontigent fordelingen mellom sentralt , region og lokalt som Nordre Modum har sendt inn til Buskerud årsmøtet. 
Møtet ble avsluttet med påsmurte rundstykker, kaker og kaffe/te og til slutt utlodning og jeg tror de fleste dro hjem mette og fornøyde etter et interessant møte.