Grøt er ikke kjedelig mat
Det lærte Susanne Moen Ouff oss på mandagens medlemsmøte
Mandag 27. januar inviterte Susanne Moen Ouff oss til global grøtbonanza på undervisningskjøkkenet til mat og helse på Bakkenteigen.
Grøt kan kanskje høres litt kjedelig ut fra utsida, men med oppskrifter fra flere verdenshjørner, ble det kjempespennende på innsida! Det ble dessertgrøt fra Finland, maisgrøt fra Sør-Amerika, filippinsk risengrynsgrøt og mere til. Og med mye spennende tilbehør til grøtene.
Susanne Moen Ouff delte sin matkunnskap med oss og ga oss mange nye matopplevelser.
Alle var med og laget grøtene og tilbehør og hadde en hyggelig stund rundt bordet etterpå. Kvelden ble avsluttet med kaffe og konfekt vi hadde fått som julehilsen fra en av beboerne som Måltidsvenn lager middag til hver torsdag.