Hopp til hovedinnhold

Nykirke Bygdekvinnelag

Lettsaltet torsk, poteter, ertepure, gulerøtter og Sandefjordsmør sto på menyen

Nykirke Bygdekvinnelag tilbereder og serverer middag hver torsdag til beboere i Nordfløyen på Gannestad, Borre

Måltidsvenn er et samarbeid mellom Nykirke Bygdekvinnelag og Horten kommune v/hjemmetjenesten.

Menyen består av tradisjonelle matretter basert på norske råvarer. Ett av målene med å lage middagen på kjøkkenet til Nordfløyen på Gannestad er å spre den gode matlukten, skape matglede og få de gode samtalene til å gå rundt bordet.

Hvordan er det organisert?

Hjemmetjenesten avgjør hvilke beboere som får tilbudet, maks 10 personer. Beboerne binder seg for en måned av gangen. Vi stiller med to personer som har handlet inn råvarer, lager middag og dessert. (Menyen for 1. halvår 2024 ligger som vedlegg) Etter avtale med kommunen handles det inn på den lokale matbutikken som sender regningen til kommunen på innkjøp av råvarene.  

Beboerne betaler en sum pr middag med utgangspunkt i hva råvarene koster å kjøpe inn. Beboerne får faktura fra kommunen for fire middager en gang i måneden.  

Minst to ganger i året er det et samarbeidsmøte med kontaktpersonene i hjemmetjenesten og representanter fra oss. Dette samarbeidet fungerer veldig godt og vi føler oss veldig velkomne.

Har du lyst til å bli en Måltidsvenn, så ta kontakt med Nora Ouff, tlf 944 37 882. Det er både hyggelig og sosialt å være Måltidsvenn.

Liste over meny og frivillige jan-juni 24_0.pdf