Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

17 damer fra Onsøy ble inspirert i Sarpsborg


Inspirisajonskvelden som ble arrangert av Østfold Bygdekvinnelag stod til forventningene

 

 

Onsdag 12.februar dro 17 forventningsfulle damer fra Onsøy Bygdekvinnelag til Sarpsborg for å bli inspirert, og Østfold Bygdekvinnelag innfridde til de grader.Temaet for kvelden var "helsa vår", og professor og psykiater Finn Skårderud åpnet programmet med foredrag om psykisk helse og det ble formidlet både på en humoristisk og alvorlig måte og det var ikke et kjedelig sekund.

Sitat: "Det er bedre for helsa å samles rundt måltidet og snakke sammen enn hele tiden være opptatt av at maten er sunn".

Det var nå snart klart for en kaffepause, men før det fikk vi være vitne til nydelig sang ved Cathrine Iversen (vokalist i Secret Garden).

Etter kaffe og noe å bite i var neste ut på scenen terapaut og kursholder Hedda Kortnes. Her struttet det av energi fra første stund og vi måtte også bevege oss i takt med musikken. Hun bor og driver Bøensætre i Aremark sammen med sin mann. De holder mange forskjellige kurs som mat av ville vekster, yoga, spiring av belgvekster og mye mer.

Forfatter og overlege ved barne- og ungdomsklinikken Sykehuset Østfold Jan Henrik Lund entret så scenen og vi fikk nå høre et interresant foredrag om sykehushistorien i Østfold gjennom 225 år.

Siste ord denne kvelden fikk Østfold Bygdekvinnelags leder Nadja Stumberg og hun takket skoleringskomiteen for den gode jobben de hadde gjort for å utarbeide dette flotte programmet.

Cathrine Iversen avsluttet så en vellykket kveld med Secret Garden klassikeren "You raise me up".

Det er bare en ting å si: Vakkert!

17 damer fra Onsøy + 350 andre flotte damer fra Østfold kunne så ta fatt på veien hjem igjen fulle av inspirasjon.