Damene prater
Damene prater
Deilige kaker
Deilige kaker

Hyggelig møte i Bestefarhuset

Årets første møte var 15. januar på Bestefarhuset, like over grensa til Blaker. Vi fikk orientering om bedriften og også et besøk i gårdsbutikken.

På årets til da mest snøfulle kveld arrangerte vi møte så vidt over grensa til nabokommunen. Likevel var det 15 damer som våget seg ut. De som deltok hadde en hyggelig kveld. Tone Huserbråten Høglien, som driver stedet sammen men mannen Øyvind, fortalte om stedet, hva de har gjort og hva de har å tilby. Hun fortalte om gleden ved å ved å ta vare på gamle ting. De hadde pusset opp selve huset og også laget hyggelige lokaler på høyloftet. Tone fortalte også at hun likte å lage tradisjonelle matretter. Det er mange som holder arrangement der, og det er åpen kafe med middagsservering to ganger i uka.

En morsom ting fra forrige år var da Tines julereklame hadde blitt spilt inn på Bestefarhuset. Selve innspillingen hadde nok for en stor del vært gjort i filmstudio, men det hadde vært stor aktivitet i Blaker også, og et par dager hadde det vært femti personer der.

De tilstedeværende fikk presentert hva Østre Udnes planlegger av arrangement for våren. Vi har mange planer, se under Årsplaner. Etter kaffe med Tones nydelige kaker ble det satt av tid til å besøke gårdsbutikken i stabburet. Før butikkbesøket hadde vi selvsagt rukket loddsalg.

Bli medlem