Feststemte damer
Feststemte damer
Varm mat
Varm mat
Kald mat
Kald mat
Dessert
Dessert

Julemøte

Når jula nærmer seg, bruker vi i Østre Udnes Bygdekvinnelag å samles for å hygge oss. I år møttes vi på Folvell Gård 12. desember. Vi ble totalt 30 deltakere, og stemningen var høy.

Gjestene hadde med mat, kake eller gevinst til åresalget, og på denne måten slipper vi å ta inngangspenger. Med litt koordinering på forhånd blir det en variert meny og noen overraskelser. Det var norsk tradisjonell julemat, men også russisk tradisjonsmat. To ukrainsk ukrainske damer tok med salater med oksekjøtt og sild. Det er spennende med nye smaker!

Det er ikke bare mat det går i når vi møtes før jul. Vi rakk å synge tre julesanger. Etter maten hadde vi quiz, og der var vi innom temaene bygg, bygdekvinnelaget, ny litteratur, sjødyr og «forskjellig». Det ble gode resultater selv om spørsmålene ikke var de enkleste. Til slutt var det åresalg med masse gevinster. Innimellom hadde vi selvsagt fått tid til å skravle litt også. En av damene påpekte etterpå at hun hadde hatt så hyggelige personer ved siden av seg, men at hun trodde det hadde vært like koselig om hun hadde sittet et annet sted i rommet. Takk til alle som var med og gjorde kvelden så hyggelig, for det dere hadde med og for det dere ellers bidro med!

Bli medlem