Bibliotekansatte

Bibliotekkveld

Mange medlemmer i Øvre Hobøl Bygdekvinnelag samlet seg på biblioteket 14. november for å få en smakebit på årets litteratur.

Kristin, Solveig og Gina på biblioteket hilste oss velkommen og hver av dem ga oss en liten omtale av til sammen 12 bøker. Disse bøkene dekket mange aldersgrupper, også en tenåringsbok.

Det startet med «Sanger om våpen» av Jennifer Clement, en original handling om utenforskap, brutalitet og et mor -datterforhold.  Presentasjonene gav en rikelig spennvidde til «Søvnløs» av Anders Bortne, en humoristisk og munter fortelling om hvordan en samtale kan komme i gang ved å avsløre sin egen plage, søvnløshet. Mange meddelte både erfaring og gode råd mot plagene.

Gina presenterte «Ville svaner – tre døtre av Kina» av Jung Chang, ei bok som ga oss innblikk i kvinneliv i 3 ulike tidsperioder og historie fra et land som har vært mindre kjent for oss.

Andre bøker som ble presentert var «Tjenerinnens beretning» og «Gileads døtre» av Margaret Atwood, Passasjerhistorier av Ylva Østby og «Vuggesang» av Leila Slimani.

Kristin, Solveig og Gina ga presentasjonene ekstra liv med å gi noen karakterspill.  Alle tre fikk en velfortjent applaus.

Pernille var kveldens vert og sørget for servering og gevinster til vår tradisjonelle utlodning. Praten gikk livlig mens neste års program ble presentert.

Takk for alle som bidro til en hyggelig kveld!

Bli medlem