Hopp til hovedinnhold

Øvre Hobøl Bygdekvinnelag

Lagsmøte 9. september 2021


Øvre Hobøl Bygdekvinnelag hadde en forsiktig start  9. september etter et langt coronaopphold.


 

Det var hyggelig å se at 15 medlemmer møtte opp i Kirkestallen etter et langt opphold siden 14. mai 2020 hvor vi møttes i det fri i Jannes hage. Britt Myklebust ledet møtet og hadde valgt ut sanger som passet for anledningen bl.a. "Jo mere vi er sammen"  og leste opp takkekort. Det ble ikke avholdt årsmøte i 2020 på grunn av smittefare da lokalene våre ikke ga rom for å kunne overholde avstandsreglene med alle medlemmene til stede, men regnskap og årsmelding ble sendt ut til medlemmene i oktober 2020. Forøvrig fikk medlemmene en julehillsen i postkassen fra styret. Oppgavene med kirkepynting ble gjennomført de dager det har vært gudstjeneste, og ny liste er på gang.

Britt refererte nytt fra sentralstyret og viste frem den nye logoen til Norges Bygdekvinnelag.   Ellers ville vi på dette møtet bruke tid til å prate sammen siden vi ikke har kunnet være så sosiale i denne vanskelige tiden.  

Bjørg Johnsrud satte en riktig spiss på stemningen ved å lese opp diktet  " Lille Corona har fylt 1 år. GRATULERER". 

Vertskap for møtet var Liv og  Inger Mette Dahler som serverte rundstykker og kringle.  Møtet ble avsluttet med en liten utlodning hvor vi tok smittehensyn.