Hopp til hovedinnhold

Råde Bygdekvinnelag

Innehavere Bjørg Helen og Sturla

Sentral nisjebutikk i Saltnes

Sturla byr også på en kaffekopp - mens mor handler?

Tøff retrojakke i ekte skinn

Bjørg ønsker velkommen inn!

Gründere i bygda vår - OLLY er en nisjebutikk i Saltnes


OLLY er navnet på en sjarmerende butikk som ligger sentralt i Saltnes, Råde.


Her finner du alt fra tøffe klær, vesker, smykker og koselige små vertinne- eller vennegaver.

OLLY ble startet i oktober 2020, altså midt i en pandemi. Innehaver Bjørg Helen Hoel og Sture Albrigtsen, synes dette var en fin anledning da det sjarmerende lokalet sto tomt.

Bjørg Helen og Sture har tidligere drevet landhandelen i Lervik, så de har god erfaring med denne type butikk og marked.

Butikken retter seg til unge og voksne kvinner, dog finnes da også et stativ med litt herretøy. Her er det også et stort utvalg av hansker, luer, smykker, tøffe vesker og gaveartikler.  OLLY har et stort sortiment av klær,  og her finner du merker som Culture, Floyd, det norske designet Makeløs og Bessy bare for å nevne noen. I smykke- og skjerfkolleksjonen finner du bl.a. merkene 7days og Manzini.

OLLY er en selvstendig nisjebutikk som ikke er underlagt en kjede, og kan derfor tilby et så bredt sortiment. De er helt avhengige av at lokalbefolkningen bruker butikken, og kan til gjengjeld vise stor fleksibilitet både for reservasjon varer og om du kanskje kommer 5 minutter etter stengetid en dag.  Åpningstidene er fra klokken 14:30 til 18:00 hverdager, og fra 11:00 til 16 :00 på lørdager. Har du spørsmål utover denne tiden kan du sende en mail og forespørre på post@olly.no eller telefon 97689203.

Bygdekvinnelaget oppfordrer alle til å bruke sine lokale butikker. Kun på den måten får vi en levende bygd!

Sjekk ut denne flotte butikken her: https://www.facebook.com/olly.saltnes.no