Hopp til hovedinnhold

Ringsaker Bygdekvinnelag

Årsmøtet 22

Trubaduren Per Wiik slår an tonen med tekster av levd liv

Årsmøtet 22

Vertinne Grethe legger siste hånd på bordet.

Årsmøtet 22

Sekretær Kari Berg er klar til å lese årsmeldingen

Årsmøtet 22

Leder Gunn Marit takker av Marit Stubhaug Takle etter mange år som medlem og vara

Maten er servert

Deilige kortreiste bakte poteter med tilbehør sto på menyen

God prat på årsmøtet

Praten gikk lett! Her ved Sanna Røhr og Even Byfugllien

Årsmøte 24.10.2022

Tradisjonen tro var vi ønsket velkommen til bestestua hennes Grethe Slotnæs på Fugleseth Nordre i år også. Dette er en stor og litt høytidelig happening der lagets lange historie og lagets framtid møtes.

Den som bokstavelig talt slo an den trivelige tonen denne kvelden,  var trubadur og musiker Per Wiik med nydelige egne tekster fra levd liv.

Etter hans opptreden gikk vi rett på årsmøtet som forløp uten de store diskusjonene. Hele oversikten finner du på nettsiden www.bygdekvinnelaget.no når styret har konstituert seg.

Vi var 21 stemmeberettigede og 3 gjester denne kvelden. Artig var det at vårt ferskeste medlem også møtte opp og vi fikk høre litt om hennes motivasjon for å melde seg inn. Leder i Bondelaget, Even Byfugllien var ikke helt alene som hane i kurven da selvfølgelig trubaduren Per og hans kjære Gunn også var med da maten ble servert og praten kunne slippe løs.

Menyen var også som alltid, nydelige kortreiste bakte poteter med masse godt tilbehør, og med Utskremte bygdekvinner til dessert! (Det er vår egen lille vri på Tilslørte bondepiker!) Loddsalget ble også godt, og med mange glade vinnere. Tiden går fort i trivelig lag, og til slutt ledet vertinne Grethe oss på trekkspillet i lystig allsang mot slutten på denne gode kvelden med «Ja, det var då min vänn»! (Those were the days my friend, med melodi fra Ukraina). Det var godt å være sammen og sette hverdagen litt på vent noen timer.