Hopp til hovedinnhold

Ringsaker Bygdekvinnelag

Hai hadde et viktig budskap

Hai berørte oss all med sin historie. Stikkordet "Prisen på gullet vil stige" til familien som var igjen i Vietnam om at Hai og hans 5 søsken og foreldrene var reddet.

Ha trua - prisen på gullet vil stige

Kari Solbjørg og Hai

Praten gikk lett

Grethe og Helene i god prat

Ha trua!

Ringsakerdamer i godt selskap

BKL er godt samhold og forsøstring

Kari og Inger i god prat med Kari Kraabøl fra Furnes

5 bygdekvinnelag var samlet for å feire

Masse god mingling og gjenkjenning mellom bordene

Forsøstring

Her sitter vi fra Ringsaker BKL rundt bordet med leder Gunn Marit fremst tv.

Ungdommen har trua

Åsmarka 4H gjorde en kjempejobb med servering, rydding og loddsalg!

Åsbygda Bygdekvinnelag fylte 50 år, og vi var gjerne med å feiret dem!

I god bygdekvinneånd ble vi og de andre BKL-lagene i nabobygdene invitert på middag og kakebord da Åsmarka BKL feiret 50 år.

Vi var over 70 damer som takket ja til invitasjoene, og det ble en fest med  nydelig mat, stort kakebord, stort gevinstbord og masse god prat og gjenkjenning. 

Da vi etter 4 trivelige timer ruslet ut i bilene våre var det med en god følelse av at frivillighet skaper varige vennskap og  samhold. Men det var nok kveldens inviterte kokk og gjest, vår alles kjære Hai som bidro til at vi tross synkende medlemstall, fortsatt har trua på at samhold og dugnadsånd fortsatt skal ha ei framtid! Hans livsfortelling fra familien flyktet fra Vietnam i 

 

i 1978. Det var en gripende historie om en familie, som tross massiv mobbing og trakassering klarte å stå samlet rundt trua på at vold ikke er løsningen! At mangfold og integrering er løsningen på en bedre verden. Han takket alle som hadde støttet dem da det sto på som værst i Brumunddal i 1992 . Erfaringene fra oppveksten fører han nå videre i sine egne firmaer. Ja for det skifter stadig, og nå er det Hai på Graaten, Hai på CC, Hamar Catering, for å nevne noen, og dette er internasjonale arbeidsplasser der alle får en sjanse.

Gratulerer og tusen takk til Åsmarka bygdekvinnelag som inviterte den beste til feiringa si!  

Foto: Inger Amb og Turid Espelund Haugen