Inkludering ved Sosan Asgari Mollestad

Inkludering ved Sosan Asgari Mollestad

Det var et gripende foredrag ved Sosan Asgari Mollestad  i Sirdal kulturhus 22. januar 2019 vel femti tilhørere kom for å høre, bli engasjert og pleie sosiale relasjoner.

Sosan Asgari Mollestad snakket med varme og innlevelse om barndommen og livet sitt i Teheran fra 1963 til 1985. Det var et liv preget av varme og kjærlighet, men også av frykt, uro og tap etter hvert.Revolusjonen og krigen mot Irak gjorde at hun kom til Norge som politisk flyktning i 1985. Lite visste hun at møtet med Norge skulle bli starten på et nytt liv og en ny framtid.

Sosan Asgari Mollestad har reist rundt i hele Norge de to siste årene med foredraget sitt i forbindelse med Norges bygdekvinnelag sitt inkluderingsprosjekt KvinnerUT. Hele historien hennes kan du lese om i boka Safran, og nå ser vi fram til boka hun skal skrive som handler om møtet med Norge og den norske kulturen.

Musikalsk innslag for kvelden stod Emilie Holter-Tjørhom for. Emilie er en talentfull jente som går i 10. klasse på Tonstad skule. Denne jenta kommer vi garantert til å høre mer fra. Kvelden ble avsluttet med hyggelig samvær og deilige retter fra Syria, Thailand, Estland og Norge.

Tusen takk til alle som bidro!

Bli medlem