Spreke damer fra Skatval på vei opp mot Holfjellet
Spreke damer fra Skatval på vei opp mot Holfjellet
Fin sti og stille vatn over Holfellet, her ved Lisbethtjønna
Rast ved Sandtjønna
På vei heim i kveldsola, og vi rakk ned før det ble mørkt!

Bli med oss på fjelltur - vi vil bli kjent med deg!

I anledning årest bygdekvinneuke inviterte Skatval bygdekvinnelag alle spreke damer på Skatval til bli-kjent-tur på Holfjellet på Skatval.

Kjempefint vær og turterreng, ble super tur for 12 damer i farta!


Hva er Bygdekvinneuka? 
Bygdekvinneuka varer i år fra 20.-30. august, og skal markere startskuddet for aktiviteten i lokallagene rundt omkring i landet høsten 2020.  I bygdekvinneuka er lokallaga oppfordret til å invitere alle kvinner på bygda til å bli kjent med sitt lokale bygdekvinnelag, og til å arrangere én lavterskel "bli-kjent"-aktivitet. Hensikten er å vise fram den levende organisasjonen vår og synliggjøre alt som bygdekvinnene bidrar med ute i bygdene. Rett og slett gjøre en liten sjarmoffensiv for gamle og potensielle nye medlemmer!

På Skatval gjorde vi dette med å invitere åpent til en trivelig og forfriskende tur på Holfellet 20. august i år. Knall start på årets bygdekvinneuke. Kjempeartig at så mange spreke damer hadde lyst til å være med! 


Litt om turopplegget vårt

Turen ble gjennomført 20. august i år, med oppmøte på parkeringsplassen i Trongsteinan kl 18:00.

Fra Trongsteinan gikk vi en runde via Holfjellet og Svartkamhytta før vi returnerer til Trongsteinan i god tid før det ble mørkt. De fleste kjørte egen privatbil til og fra Trongsteinan, praktisk og greit mht å ivareta smitterisiko.

 

Ved Sandtjønna tok vi en felles rastepause. Alle hadde med egen mat og drikke, så veldig enkelt å være arrangør!

På tross av strålende augustvær, ingen "kvinna" seg opp til å bade i Sandtjønna, men det litt blåbær i spannet til enkelte og mange trimpoeng på alle! 

Praten og latteren satt laust heile veien. Vi tror alle opplevde å komme litt nærmere hverandre, og bli bedre kjent på en trygg og fin måte.

Vi oppfordrer flere bygdekvinnelag til å gå på tur sammen!

 

 

 

 

Ved å bla i bilderamma øverst kan du se flere blinkskudd fra turen vår. 
Bli medlem