Hopp til hovedinnhold

Slagen Bygdekvinnelag

Vi takker og de får blomster

Vi takker og de får blomster

Tove Kristin Evensen og Torill Holland sa takk for seg etter flere år i styret

Tove Kristin Evensen og Torill Holland sa takk for seg etter flere år i styret

Vi fikk hyggelig besøk av Åse Marie Holm fra VBK

Vi fikk hyggelig besøk av Åse Marie Holm fra VBK

Berit Hjortenberg Nilsen lytter til Grethe Hjortenberg Paulsen somleser dikt om høsten

Berit Hjortenberg Nilsen lytter til Grethe Hjortenberg Paulsen som leser dikt om høsten

Tone Løn Tvedten overrekker blomster.

Tone Løn Tvedten overrekker blomster

Årsmøte 31.10.-23

Så var årets Årsmøte gått av stablen. Vi er riktignok ikke et skip eller båt, men vi er sammen om å holde denne skuta Slagen Bygdekvinnelag på rett kjøl;)

Fra spøk til alvor.
Det ble et hyggelig møte. Med besøk fra Vestfold Bygdekvinnelag, Åse Marie Holm. Wenche Torsøe ledet møtet med alt av det som vi skulle igjennom.  Grethe Hjortenberg Paulsen leste ord for dagen med et dikt om høsten.Berit Hjortenberg Nilsen leste opp Årsberetningen og vi har hatt et aktivt og variert år. Salen med medlemmer ble enige om å heve styregodtgjørelsen, noe styret har virkelig fortjent. Regnskap er revidert, godkjent og underskrevet. ingen innkomne saker. Til slutt var det valg, ledet av valgkomiteen. Vi ønsket Wenche Thorsøe som fortsatt leder, noe hun takket ja til, etter votering. To i styret ønsket å avslutte etter flere år i sine verv. Med en fabelaktig innsats ble Torill Holland og Tove Kristin Evensen takket med blomster og gode ord fra Tone Løn Tvedten fra Valgkomiteen. Det var flere i de forskjellige komiteene som sto på valg og som også bare fortsetter der de er.
Kathrine Samland fortalte om årets julelotteri, med masse gevinster! Allerede fått inn 50-60 fantastiske gevinster. Her er det damer som står på, fabelaktig! Alle får utdelt hver sin loddbok og da er det bare å selge unna.
Vi skal også være med på Julemarked på Blomstertunet på Basberg siste helg i november. Så vi trenger hjelpere til bade å bake og stå i vaffelvogna. Åse Marie Holm hadde og med seg julekalendere, som hun solgte for VBK. Her var det også massevis av lekre gevinster. Tror nesten alle damene kjøpte hver sin kalender. Marit Samland hadde med seg produkter fra Oriflame som selges til inntekt for "Rosa Sløyfe" til forskning for brystkreft, en god sak og støtte.
Julemøte på Karlsvik Gård den 12. desember og da kan vi feire lagets 85 år, fantastisk gøy med jubileum!
Trimmen som er på Volden og Ringshaug skole 2 ganger i uka, ønsker seg flere av medlemmene med å trimme. Påmelding kan gjøres til Kari Hytten. Hun etterspurte også en "flyer" med informasjon om oss, eller programmet vårt. Som kan gis til de som ikke er medlemmer , men er på trimmen. Med ønske om å invitere de til Bygdekvinnelagets møter. Vi trenger jo nye medlemmer! 
Ønsker du være med i lesesirkel, ta kontakt med Nordli Farmandstredet.
Hjemmesiden er det Tone Løn Tvedten som har ansvar for, men hun ønsker seg mer av bidrag fra medlemmene, som bilder etter felles arrangementer, oppskrifter på mat, håndarbeid osv. På  Slagen Bygdekvinnelags Facebook siden kan alle som ønsker å dele noe relevant for laget, bare hive seg på!
Tusen takk til vertinner for smakfull osteservering :)

Foto fra Årsmøte er tatt av Kathrine Samland