Hopp til hovedinnhold

Slagen Bygdekvinnelag

Løft blikket og fryd deg over høsten

Løft blikket og fryd deg over høsten

Osteanretning er servert

Osteanretning er servert

En fin tradisjon på Årsmøte

En fin tradisjon på Årsmøte

Nytt fra Årsmøte 26.10-21


Vi møtes på Fram lokalet som ligger på Volden i Slagen. Det er her vi vil fortsette å ha møtene våre, større lokale og ikke minst stort godt kjøkken. 
Selve Årsmøte går sin gang Årsberetning blir lest. Som viser at det er flere "hull" i møtevirksomheten i 2020 og 2021; Grunnet covidpandemien, falt november og desember i 2020, også januar til april 2021 det samme.

Men fra mai-21 var vi samlet igjen, med tur til Ilene Holmen i Tønsberg. Der fuglereservatet er en opplevelse med rikt fugleliv 

 I august fikk vi enomvisning på Berg Kretsfengsel, ikke inne i fengselet, men rundt om. Det var Tor Arne Markussen som fortalte oss om Berg fra krigen til nå. Vi gikk den en historiske vandrestien langs det gamle jernbanesporet, der fanger ble sendt med tog til fangeleirer i Tyskland.

På septembermøte var vi på Fram lokalet igjen, som ble et åpent møte med opplesninger om lokale historier. Quiz rundt bordene og gitarspill og allsang. 

Høsten som vi er godt igang med, så er lesesirkelen i gang og trimmen på Ringshaug. Ønsker dere delta på noe? Ta kontakt med styret.

Budsjett og regnskap ble godkjent.

Valget gikk greit og raskt unna. De som sto på valg for Styret og andre komiteer ønsket fortsat å være med. Det ble valgt inn en ny representant i Styret. Se egen fane for styret og årsplan, øverst i panelet.

Så ble det servert masse gode smaker i osteanretningen, avslutter møte med allsang. :)