Tur til Grubbestad Gård
Tur til Grubbestad Gård
10 juni kl 18
500 kr per. Pers
Dette er hva de forteller om hva vi skal gjøre:
Vi starter med en presentasjon av oss, gården og hvorfor vi har valgt å satse på vinproduksjon i
Norge. I sommersesongen starter seansen ute blant vinrankene, hvor vi etter presentasjonen av oss,
forteller litt om jordsmonnet, istiden og de ulike arbeidsoppgavene som gjøres i løpet av sesongen.
Etter dette ser vi på vineriet, og forklarer de ulike prosessene fra innhøsting til ferdig musserende
vin laget på den tradisjonelle metoden (champagnemetoden). Det kan her være at vi smaker på en av de fire vinene.
Når vi er ferdige i vineriet finner vi plass i det nye representasjon rommet hvor vi serverer enkel
fingermat samt smaker på de resterende vinene.
Praktisk informasjon:
Det serveres ca 50 ml vin i hvert glass
Det serveres lokalprodusert ost fra Skarrbo Gård, skinke, oliven, grissini og en liten sjokoladebit som passer til musserende av bringebær.
Påmelding til Ellen Næss på sms 90107825 innen 1 juni.
Betaling kr 500 vippses til Tjølling Bygdekvinnelag #126180. Merk med Grubbestad Gård