Haug gård
Det nye fjøset på Ullern gård

Åpen gård i Ullensaker 2019

 Åpen gård 2019 i Ullensaker på Haug gård og Ullern gård.

Søndag 18. august var det åpen gård i Ullensaker.  Det ble en hyggelig dag med fint vær og ca 1500 besøkende på de to gårdene.

 I fjøset på Ullern gård kunne en se kuer bli melket av robot.  Det var nok «fullt hus», for 500 par blå overtrekksokker ble delt ut.

 På Haug gård koste både små og store seg.  Her kunne en hoppe i høyet/halmen, kjøre traktor, leke i sandkasse, huske, balansere og mye mer.  Unger er glade i dyr, og på Haug gård fikk de hilse på geit, sauer, kanin, kalkun og grisene Peppa og Georg.

Jan Erling Aurstad og Elin Lambine er vertskap på Haug gård.  For anledningen, Åpen gård, hadde Elin kafe´ med salg av marsipankake blant annet mye godt og kaffe/saft.

Bygdekvinnelaget, Bondelaget og Bygdeungdomslaget hadde salg av rømmegrøt, pølser, hamburgere, vaffel og kaffe.  Det var mange hyggelige sitteplasser rundt omkring på gården, hvor en kunne nyte maten eller bare slappe av og prate med kjente.

 De politiske partiene var på plass. Det nærmer seg jo kommunevalg.

Det var salgsboder; honning,  grønnsaker og poteter og spekepølser m.m.

Åpen gård 2019 i Ullensaker ble en vellykket dag.  Det er flott at gårder åpner opp for publikum.  Så stor takk til vertskapene på Haug gård og Ullern gård.  Og en stor gjeng fra Bygdekvinnelaget, Bondelaget og Bygdeungdomslaget stilte opp for at det skulle bli en hyggelig dag.

 

Bli medlem