"Bokbad", med forfatter og forlagsredaktør.
Bøkene, Ritualer og Ida ta ansvar
Jakten på Olav Tryggvason.
Alle veier førte til Dal.
"Ida tar ansvar", forfatter Kjersti Halvorsen
En entusiastisk forfatter av boka "Jakten på Olav Tryggvason".
"Alle veier førte til Dal" av Tom Jøran Bauer.

"Høstens bøker" på Jessheim bibliotek 4. november 2019.

«Høstens bøker» med fire forfattere på Jessheim bibliotek 4. november 2019, i samarbeid med Ullensaker Bygdekvinnelag og Ark bokhandel.

 «Ritualer», forfatter Kristin Hauge- jobbet ved ambassaden i Kabul.

(Lånt fra internett) Handlingen i romanen utspiller seg i noen novemberdager i Oslo. Vi møter en familie på tre, mor, far og den voksne datteren Ally. Ally er på vei hjem fra utenrikstjeneste i Afghanistan. Hun har en hemmelighet og er usikker på om hun skal dele den med foreldrene. Foreldre har også hemmeligheter. Historien blir fortalt av alle tre.

«Ida tar ansvar», forfatter Kjersti Halvorsen

(Lånt fra internett) «Ida tar ansvar» er bekmørk og morsom på samme tid. Den handler om internett-stalking og ensomhet, om å sykle fra katastrofetankene sine, om dronningepler, vannmeloner og hamstere. Men først og fremst handler den om å finne sin oppgave i det aller største gruppearbeidet - livet.

«Jakten på Olav Tryggvason», Øystein Morten, historiker og forfatter

(Lånt fra internett) Olav Tryggvason var oldebarnet til Harald Hårfagre, vokste opp i Russland, innførte kristendommen i Norge og grunnla Trondheim før han døde i slaget ved Svolder i år 1000. Slik har historien blitt fortalt i 800 år. Men hva om ingenting av dette stemmer? Historikeren Øystein Morten har reist i Olav Tryggvasons fotspor og funnet en helt annen historie om Olav og hans tid.

«Alle veier førte til Dal», forfatter Tom Jøran Bauer

(Lånt fra internett) Han har intervjuet 112 personer som alle har en tilknytning til Dal i Eidsvoll på en eller annen måte, samlet inn 600 tidligere upubliserte bilder og har lest seg mye opp på Dals historie helt tilbake til 1854 og fram til i dag.

En interessant og hyggelig kveld for 35 tilhørere.  Fire bøker og fire ideer til julepresanger!

 

 

Bli medlem