Hopp til hovedinnhold

Valsøyfjord Bygdekvinnelag

Årsplan 2020. Valsøyfjord bygdekvinnelag


Valsøyfjord bygdekvinnealg har en del aktiviteter på programmet også for 2020. Her er en liten oversikt over det vi vet så langt at vi vil arrangere og delta på i 2020. Håper du finner noe du har lyst til å bli med på.

Vi er allerede godt i gang. Standen på Heimfesten ble flott og det var mange som var innom. Vi samarbeidet med Halsa bygdekvinnelag på denne standen, og både Hemne bygdekvinnela og Vinje bygdekvinnelag bidro med folk som var på standen ilag med oss. Trivelig å bli kjent med de også.

Neste helg er det 8. mars. Og vi er godt i gang med planlegge den. Dette arrangementet er også ilag med Halsa Bygdekvinnelag. Else-May Norderhus er hovedtaler, Sigve Torland holder en appell, og både Førkjån og Nils Børge Botten bidrar med sang. Rødstrømpetema.

Lørdag 29 mars skal Kviin arrangere en konsert i Halsahallen til inntekt for kreftforeninga. Bygdekvinnelagene har blitt forespurt om vi kan lage mat og selge det på denne konserten (til inntekt for kreftforeninga naturligvis). Vi har sagt ja til det. 

Ellers satser vi på noen utflukter utover våren og høsten. Og et soppkurs ledet av Jim Mandal. Pilatestilbudet vårt hver mandag på skolen er bare mer og mer populært. Men det er enda plass til flere.

Kanskje vil vi også invitere de andre bygdekvinnealgene i kommunen på aktivitetene våre- for å bli bedre kjent med dem. Etter kommunesammenslåinga ble det jo to "nye" bygdekvinnelag i kommunen. Hemne bygdekvinnelag og Vinje bygdekvinnelag. Disse er medlem i Sør-Trøndelag bygdekvinnelag og vi har bare hatt sporadisk kontakt med de tidligere.

Bla i bildene øverst i artikkelen for å se hele årsplana. Eller last ned pdf filen nedenfor.

valsoyfjord_bygdekvinnelag_2020.pdf