Hopp til hovedinnhold

Vestby Bygdekvinnelag

Sommeren med Bygdekvinnelaget


Våren og sommeren 2020 ble litt anderledes enn vi bygdekvinner hadde trodd. Covid-19 kom inn over verden, og aktiviteter ble satt på vent. 

Som vanlig var terminlisten vår full av aktiviteter, men etterhvert som mars, april og mai kom, så valgte vi i likhet med mange andre, å avlyse planlagte aktiviteter. Dermed utgikk flere foredrag, strikkekvelder og temakvelder. Ut mot sommeren åpnet etterhvert flere deler av Norge. Olsokfeiring i Son har vanligvis vært en av Vestby 'Bygdekvinnelags store sommeraktiviteter. Også denne valgte vi i år å la være å arrangere, etter å  ha rådført oss litt sentralt. Vi har mange medlemmer i risikosonen, og valgte derfor ikke å utsette oss for mulig smitte. Heldigvis tok Son Kystkultursenter i år selv regien, så det ble Olsok - dog uten bidrag fra oss .

I 2020 feirer Vestby Bygdekvinnelag 90 år, så vi hadde mange planer. Båt-tur til Oslo med påfølgende omvisning på Slottet, ble avlyst.  Bygdedagen på Vestby Prestegård ble avlyst. Men høstsesongen starter opp med en omvisning på Havlyst som er den vakre hagen på Ramme Gård. Dette er i hovedsak et arrangement for våre medlemmer og som en del av jubileet vårt.
Nå starter også strikkekafeen på The Coffee Shop opp igjen, men det er viktig å huske på å overholde alle smittevernsreglene på alle arrangementene.

Følge oss videre på Facebook, hvor det nå er lagt ut noen datoer for arrangementer. Det vil også legges inn info om arrangementer på hjemmesiden. .