Hopp til hovedinnhold

Ytre Hobøl Bygdekvinnelag

Ytre Hobøl Bygdekvinnelag avsluttet jubileumsåret med flott middag.

Ytre Hobøl Bygdekvinnelag ble stiftet 22. mars 1922. Gjennom det siste året har vi hatt mange forskjellige møter og aktiviteter som har vært med på å markere og feire denne begivenheten. Vi ble blant annet også kåret til Årets lokallag 2022 i Norges Bygdekvinnelag.

Som en avrunding på jubileumsåret og for å feire medlemmene som har stilt opp, arrangerte vi middag for medlemmene på Fossnes Grendehus. Det var stor oppslutning om tiltaket, med 30 påmeldte.

Vi har et godt samarbeid med ”Kafe Glede”,  så vi hadde leid inn kokken Lars-Erik Gullaug.  Han sammen med sine hjelpere, hadde gjort en del med maten på forhånd.  Lars-Erik fortalte hva som var gjort på forhånd og røpet forskjellige kokkeknep. Vi stilte oss opp inne på det store kjøkkenet og iakttok hva som ble gjort. Det kom mange spørsmål, og vi fikk gode tips. Noen frivillige av våre egne var med på å anrette maten.

Menyen var slik:  Forrett: Røkt laks carpaccio med kapers, ristede pinjekjerner, rødløk, olivenolje, balsamico, spirer og urter

Hovedrett: Lammeskank med rotmos, hvitløk, rosmarinsjy  og ovnsbakte små poteter

Dessert: Fruktsalat med hjemmelaget vaniljesaus.

Da maten var klar var det to servitører fra Kafe Glede som serverte, ryddet og vasket opp.

Vi koste oss stort! Maten smakte helt fortreffelig!

Underveis under middagen fikk vi også markert at et av medlemmene fylte 80 år to dager seinere, og det var en hyggelig overraskelse for henne.

Hittil i år har vi fått 4 nye medlemmer, og de fikk hver sin oppmerksomhet fra oss som velkommen i laget.

Så hadde vi Kristin Gombos som fortalte en helt utrolig morsom selvopplevd historie. Kristin er ny hos oss, og vi har allerede forstått at hun er en briljant ”standup-komiker”!

Det var en veldig hyggelig kveld og fortjent avslutning på et fint jubileumsår!