Sosan Asghari Mollestad har startet som prosjektleder for vårt nye inkluderingsprosjekt KvinnerUT.
Sosan Asghari Mollestad har startet som prosjektleder for vårt nye inkluderingsprosjekt KvinnerUT. Bli bedre kjent med Sosan i det nye nummeret av Bygdekvinner.

Nytt nummer av Bygdekvinner er snart i postkassen din

I denne utgaven kan du bli kjent med prosjektleder Sosan Asghari Mollestad i vårt nye inkluderingsprosjekt KvinnerUT.

I årets andre utgave av vårt medlemsblad er det mye spennende lesestoff.

Prosjektleder Gunn Jorunn Sørum presenterer den nye nettsiden vår, norsktradisjonsmat.no. Med på kjøpet får våre lesere to velsmakende oppskrifter på norsk tradisjonskost: gul ertesuppe og surmelskake.

Sosan Asghari Mollestad har startet som prosjektleder for vårt nye inkluderingsprosjekt KvinnerUT. Gjennom prosjektet KvinnerUT kan våre lokallag nå søke om 8 000 kroner til planlegging og gjennomføring av fire aktiviteter i samarbeid mellom minoritetskvinner og bygdekvinner. Sosan forteller om hvordan prosjektet skal skape inkludering og samhold gjennom felles aktiviteter mellom kvinner som bor i bygda. 

Bu og Ringøy Bygdekvinnelag inviterer til kurs i skautafelling - et rødlistet håndverk. Sammen med Folgefonn husflidslag og Hardanger folkemuseum, har det lokale bygdekvinnelaget satt seg som mål å redde kunnskapen.

Vi sparker i gang vår store valgkampsak før Stortingsvalget 2017, gratis skolemat. Takket være lokale bygdekvinnelag fra hele landet kan vi presentere en oversikt over skolematordninger på norske grunnskoler. Selv om vi ikke dekker alle kommuner i undersøkelsen, har vi fått en god oversikt over tilbudet der noen av våre bygdekvinnelag er tilstede.

Grethe Ruud Åtland fra Søgne Bygdekvinnelag gir oss også gode tips og ideer for hvordan legge opp spennende turer ut i naturen med ville vekster som tema. 

Dette og mye, mye mer kan du lese om i årets andre utgave av Bygdekvinner.

Bli medlem