Tradisjonsmatskolen

Tradisjonsmatskolen

Tradisjonsmatskolen er ei ny storsatsing på mattradisjoner og formidling i Norges Bygdekvinnelag. 150 lokallag over hele landet skal arrangere til sammen over 300 tradisjonsmatkurs! I tillegg lager vi video, arrangerer interne instruktørkurs, arrangerer konferanse og mye mer. Her finner du alt du trenger å vite om Tradisjonsmatskolen.

 

 

Tradisjonsmatskolens veiledningsbok

Kurskalender

norsktradisjonsmat.no

Skjema for å sende inn oppskrifter

Artikler og instruksjonsvideoer om tradisjonsmat

Instruks for å publisere kurs i kurskalender

Logoer og illustrasjoner til annonsering

 

VIL DITT LOKALLAG ARRANGERE TRADISJONSMATKURS?

Vi har nådd målet om 150 deltakende lag i prosjektet - nesten 160 lokallag har fått innvilget pengestøtte fra prosjektmidlene. Det er derfor ikke mulig å søke pengestøtte lenger. Lokallag kan sjølsagt arrangere tradisjonsmatkurs allikevel, og vi vil gjerne ha de med under prosjektparaplyen. Prosjektleder hjelper mer enn gjerne til med annonsering, dokumentasjon, spørsmål og annet som måtte dukke opp.

 

GJØR KURSET DITT SYNLIG

Skal lokallaget ditt arrangere tradisjonsmatkurs? Bruk anledningen til å gjøre laget ditt synlig! Bruk kurskalenderen, lagets hjemmesider, Facebook-sider og Instagram-konto. Bruk også illustrasjonene og logoene, som du finner til nedlasting i denne mappa.

 

TRADISJONSMATSKOLENS VEILEDNINGSBOK

Det er utarbeidet en egen veiledningsbok for prosjektet. Her finner du bakgrunnstekster, informasjon om Norges Bygdekvinnelags arbeid med matkultur, praktiske veiledninger og undervisningsopplegg. Hovedmålgruppa er medlemmer i Norges Bygdekvinnelag, men den kan sjølsagt leses av alle. Veilederen er tilgjengelig herfra.

 

VI VIDEREUTVIKLER NORSKTRADISJONSMAT.NO

Nettsida norsktradisjonsmat.no blei utvikla av Norges Bygdekvinnelag i 2017, og er ei stor samling av mattradisjoner fra hele Norge. Bruk dette skjemaet for å sende inn oppskrifter, eller ta kontakt med prosjektleder. 

 

 

 

Ingrid Lamark

Prosjektleder
Tlf.
918 00 215
ingrid.lamark@bygdekvinnelaget.no
Tradisjonsmatskolen
Bli medlem