Varhaug Bygdekvinnelag på en av sine faste mandagsturer. Foto: Varhaug Bygdekvinnelag.
Varhaug Bygdekvinnelag på en av sine faste mandagsturer. Foto: Varhaug Bygdekvinnelag.

Varhaug Bygdekvinnelag verver flest

Åtte nye medlemmer har meldt seg inn i Varhaug Bygdekvinnelag siden nyttår.

Vi i Norges Bygdekvinnelag har akkurat gjennomført årets tradisjonelle verveuker. 61 nye medlemmer ble vervet i ukene 5 og 6. 

Mye tyder på at det også i ukene før og etter har vært en stor og godt verveinnsats, for vi har i løpet av årets første uker fått 176 nye medlemmer. 

MYE AKTIVITET I VARHAUG BYGDEKVINNELAG

Flest nye medlemmer har Varhaug Bygdekvinnelag i Rogaland fått. Åtte nye medlemmer har meldt seg inn i et lag proppfullt av bygdekvinner, 118 i tallet, og aktiviteter. Hør bare her:

Varhaug Bygdekvinnelag inviterer til gåtur i nærområdet hver mandag formiddag. De har en gruppe som strikker og syr, og arrangerer strikkekafé. Nå har de leid en vogn hos NSB der de skal ha strikketur med toget, tur-retur Kristiansand. I Kristiansand skal de kose seg med middag, før de reiser hjem igjen. Og hva skal de strikke? Jo, her er det en flott dugnad for å lage strikkelapper som skal henge på trærne i Varhaug. En annen gruppe i lokallaget lager mat med flyktninger.

- En gang i året inviterer vi til sykkeltur der vi har med oss mat og koser oss sammen, forteller Sissel Hobberstad, nestleder i lokallaget.

Sissel forteller at de hvert år også arrangerer lefsekurs og bunadskurs.

Siste torsdag i måneden inviteres medlemmene til møte. Oppmøte er godt og rundt 50 stykker kommer hver gang. På det neste medlemsmøtet skal de reise til Vibeke og mister Parkinson. Vibeke Sørensen fikk parkinson i en alder av 35 og møter sykdommen med humor. Nå opptrer hun med eget stand-up show hvor hun harslerer med det hun kaller "tvangsekteskapet" med mister Parkinsom. 

OMVIKDALEN BYGDEKVINNELAG FORTSETTER VERVEINNSATSEN

Omvikdalen Bygdekvinnelag i Hordaland har gjorde en formiddabel verveinnsats i 2016 og lagets leder Grethe Brundtland kan titulere seg årets verver 2016. Verveinnsatsen har fortsatt inn i 2017. Til nå i år er det kommet til syv nye medlemmer i laget.

Ønsker du å melde deg inn i Norges Bygdekvinnelag, trykk her.

Verveuker i Norges Bygdekvinnelag

I uke 5 og 6 gjennomfører vi i bygdekvinnelaget våre verveuker. Vi oppfordrer medlemmene til å sette spesielt fokus på verving disse 14 dagene. Samtidig jobber vi gjennom hele året med å verve nye medlemmer. Hvert år arrangerer vi vervekonkurranse fram til 1. oktober med premier til beste verver og beste lokallag i verving antall nye medlemmer og i prosentvis vekst.

Bli medlem