Valgnemnda i Norges Bygdekvinnelag ønsker tips til kandidater for nytt styre i Norges Bygdekvinnelag fra 2020. Fra v. Marit Gorseth, leder Torunn Kvarme Aurstad og Siri Bruem. Nestleder Gunvor Friisvold var ikke tilstede da bildet bra tatt. Foto: Helle Cecilie Berger.
Valgnemnda i Norges Bygdekvinnelag ønsker tips til kandidater for nytt styre i Norges Bygdekvinnelag fra 2020. Fra v. Marit Gorseth, leder Torunn Kvarme Aurstad og Siri Bruem. Nestleder Gunvor Friisvold var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Helle Cecilie Berger.

Vil du sitte i styret i Norges Bygdekvinnelag?

Valgnemnda er i full gang med å finne fram til gode kandidater til styret i Norges Bygdekvinnelag. Nå spør de om tips til kandidater til styret som skal velges på landsmøtet i juni 2020.

Utfordringen for valgnemnda er denne gangen ekstra spennende. Dagens styreleder, Ellen Krageberg, har varslet at hun ikke tar gjenvalg etter fire år som leder. 

– Når en god og respektert leder har valgt å takke for seg, har vi en unik oppgave med å finne fram til en kandidat som skal ta Norges Bygdekvinnelag med inn i 2020-årene, sier Torunn Kvarme Aurstad, leder for valgnemnda.

 Tips til kandidater

I tillegg til styreleder, er valgnemnda på utkikk etter kandidater til dyktige styremedlemmer. 

– Vi ønsker oss tips til bygdekvinner i alle aldre, fra hele landet og med ulik bakgrunn som kan være aktuelle kandidater til en slik oppgave. Vedkommende bør være glad i og ha erfaring fra frivillig organisasjonsarbeid, og ha lyst til å utvikle vår flotte organisasjon, sier Aurstad.

Gjennom et verv i styret i Norges Bygdekvinnelag, får du mulighet til å jobbe med spennende saker, alt fra å være en tøff forbrukerorganisasjon og forvalter av norsk matkultur til kvinnepolitikk og kvinnesolidaritet.

– Vi ønsker oss et styre som skal speile det mangfoldige samfunnet vi lever i, sier lederen for valgnemnda.

Frist til å melde inn kandidater

Syns du dette høres spennende ut, ikke nøl med å ta kontakt med Torunn Kvarme Aurstad eller de øvrige medlemmene av valgnemnda.

Frist til forslag på kandidater må være valgnemnda i hende senest 1. mars 2020.

Medlemmer i valgnemnda

SONE A:

Finnmark, Troms, Nordland, Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag  

SIRI BRUEM   

Telefon: 92 43 73 76    Epost: siri@bruem.net

 

SONE B: 

Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland      

GUNVOR FRIISVOLD  - NESTLEDER   

Telefon: 90 26 64 49   Epost: gunvordf@gmail.com

 

SONE C: 

Vest-Agder, Aust-Agder, Vestfold, Østfold og Telemark                  

MARIT GORSETH   

Telefon: 92 28 48 54   Epost: maritgor@gmail.com 

 

SONE D:

Oppland, Hedmark, Buskerud og Akershus​                                        

TORUNN KVARME AURSTAD - LEDER

Telefon: 97 06 67 94   Epost: runn3@hotmail.com

Bli medlem