Vinneren av fotokonkurransen #ektevinterglede er….

Torunn Brandvold fra Lillehammer. Vi gratulerer! På instagram, facebook og e-post har vi fått inn nærmere 200 flotte vinterbilder til Bygdekvinnelagets fotokonkurranse #ektevinterglede de siste ukene. Tusen takk for engasjementet!

Vinteren er sol og vakre snøkrystaller, eller sidelengs vind og is i barten. Årstiden byr på et helt spesielt lys med skarpe og klare vinterfarger. Til fotokonkurransen #ektevinterglede ønsket vi oss bilder som viste frem turgleden, fellesskapet og det unike vinterlyset.

Torunn Brandvold lyktes med å fange ekte vinterglede med kameraet sitt, og stakk av med førsteplassen i konkurransen. Anne Eline Streitlien og Tine Folvik Hagen ble nummer to og tre. Gratulerer!

De tre vinnerne får flotte turklær fra Janus og Devold i posten.

1. plass – Torunn Brandvold (Lillehammer): «Vinnerbildet utstråler masse vinterglede hos disse to, som med røde kinn og rim i håret, åpenbart trives godt med å være ute i naturen. Om bildet sitt skriver Torunn: Her trosser vi kuldegradene og finner frem skiene. Hadde en kjempefin tur med mor. Vi gratulerer Torunn med førsteplassen

2. plass – Anne Eline Streitlien (Rena): «Anne Eline har titulert bildet sitt Perfekte dager på fjellet. Med klare og skarpe farger er det ikke vanskelig å forestille seg de 25 kuldegradene det var idet bildet ble tatt. Anne Eline har fanget det unike vinterlyset i skumringstimen, og dratt maksimal nytte av de få timene med dagslys vi har nå om vinteren». 

3. plass – Tine Folvik Hagen (Tuddal): «Livet er best ute! Dette blinkskuddet fra Tine viser ekte vinterglede og energien man får av en herlig dag ute på ski i strålende vintervær".

I tillegg gratulerer Bygdekvinnelaget Greta Olsen (Hegra) og Frode Håvik Korneliussen (Fitjar, innsendt av Elin Korneliussen). De får hver sin overraskelse i posten for henholdsvis fjerde og femteplass i konkurransen. Se alle bildene på: www.facebook.com/bygdekvinnelaget

Husker du på å ta med kameraet eller mobiltelefonen når du er ute på tur, kan du delta i ny fotokonkurranse allerede til vårenFølg med på www.bygdekvinnelaget.no og www.facebook.com/bygdekvinnelaget for mer informasjon i mars! Bygdekvinnelaget sine fotokonkurranser gjennom de fire årstidene er en del av prosjektet Bygda i bevegelse:

 2016 satser Norges Bygdekvinnelag på å løfte frem hverdagsaktiviteten. Mange av Bygdekvinnelagets lokallag inviterer i prosjektperioden til fire åpne folketurer over hele landet, gjennom de fire årstidene. Målet er å få flere ut på tur gjennom turglede, lavterskelaktiviteter og god utemat. Bygdekvinnelaget arrangerer også fotokonkurranser og trimkampanjen «Mosjon 52». Prosjektet er støttet av Gjensidigestiftelsen.

 

Bli medlem