Hopp til hovedinnhold

Buskerud Bygdekvinnelag

Ek gård

Ek gård

Leder Marit Wergeland Skarra ønsket velkommen

Marit Wergeland Skarra

Mange flotte bygdekvinner

Flotte lokaler

Kari Mette Høstvik, frivilligkoordinator i Øvre Eiker

Kari Mette Høstvik

Flott interiør

Flott interiør

Aleksander Kristoffersen

Aleksander Kristoffersen

Eikersuppe smakte nydelig

Eikersuppe

Nydelige kaker til kaffen

Flotte kaker

Frøydis Løkensgard

Varlo Bygdekvinnelag

Lokallagenes 5 minutter, Sandsvær bygdekvinnelag

Sandsvær bygdekvinnelag

Sonemøte i sone E


Vestfossen Bygdekvinnelag inviterte alle lokallagene i sone E til et lenge etterlengtet sonemøte.

Oppsluttningen var overveldende, og i den flotte Gildehallen på Ek gård ble vi ønsket velkommen av leder Marit Wergeland Skarra. Frivilligkoordinator i Øvre Eiker kommune,  Kari Mette Høstvik overtok podiet, og presenterte seg først ved å fortelle litt om sin egen bakgrunn som frivillig. Frivilligkoordinatoren skal være et bindeledd mellom kommunen og frivilligheten, og på Arbeideren i Hokksund er det gjennomført et prosjekt med rydding og maling. Der er det nå et møtested for frivillige. Hun snakket om et prosjekt de hadde gjennomført om plast, om at 2022 er frivillighetesns år, om sommerskolen og at Øvre Eiker skal ta imot 200 flyktninger fra Ukraina. 

Det ble servert Eikersuppe, kjempegod, og praten satt løst rundt bordene. Etterpå fikk vi høre visesang av Aleksander Kristoffersen og jammen fikk vi brukt stemmen litt på å synge med.

Mer servering, nå ble det kaffe og kaker.

Leder i Buskerud Bygdekvinnelag presenterte seg og fortalte kort fra distriktsledersamlingen. Tiden gikk fort, men før vi avsluttet skulle hvert av lokallagene ha sine 5 minutter. Mange aktiviteter har blitt avlyst under pandemien, men jammen har det vært mange kreative damer som har fått gjennomført en god del aktiviteter.