Hopp til hovedinnhold

Hordaland Bygdekvinnelag

Datakurs med Helle.foto Bjørg

Organisasjonskurs med Astrid. foto bjørg

Spennende kurshelg i Fana


Hjemmesiden  og organisasjonsarbeid i  lokallagene


Hordaland Bygdekvinnelag  hadde den glede å invitere til samling 21. januar 2017. på Hordamuseet  i Fana på Stend kl. 10.30   til kl. 16.00.


 

Målgruppen var lokallagstyre, opp til to deltagere fra hvert styre.  

Temaet  var : Hjemmesiden  og organisasjonsarbeid til  lokallagene .Kursene er nyttige   for hvordan  jobbe i styret, og i lokallaget ditt.  

Hvordan markedsføre lokallagene  ut i bygda der ditt lokallag er ! Dette er tema som bør føre til at alle lokallagstyrer møter på kurset.

 Etter hvert kom påmeldingene  til kursene på løpende bånd.  Dette var spennende tema å få lære mer om . Mange bygdekvinner meldte seg på til kurshelgen . Til sammen var 24 bygdekvinner fra forskjellige bygdekvinnelag i Hordaland samlet  på Hordamuseet  om organisasjonsarbeid / kurs. Meningen er at det som ble formidlet her skal kunne brukes   som modell for for videreutvikling i  lokallagene . Spennende blir det å få tilbakemeldinger  fra lagene våre.Ny kunnskap er god kunnskap

 Samtlige hadde med sin PC. Hjemmeleksene vi fikk av kursholder var også gjort, så nettkurset om hjemmesiden gikk svært greit etter som jeg kunne se…. Her hadde deltagerne litt ulike nettkunnskaper ,  fra svært gode  til helt «blank». Men som i alt en skal lære seg ,er det viktig  å trene. I dag er det nesten umulig å « lure « seg unna PC arbeidet. Skal kommunikasjon fungere  i samfunnet i dag, er det faktisk nettarbeid som må til.

Vi  forflyttet oss over til Stend Vidaregåande Skule sitt datarom for nettkurset, 

Se bilder fra begge kursene , foto Bjørg S

Stor takk til våre dyktige og inspirerende kursholdere  ,Helle Berger   redaktør / Kommunikasjonsrådgiver i NBK og Astrid Seime ,rådgiver i NBK , administrasjonen.

BS.