Hopp til hovedinnhold

Møre og Romsdal Bygdekvinnelag

Foto Rose Bringslid

Nyvalgt fylkesleder i bondelaget Konrad Johan Kongshaug til venstre og Odd Bjarne Bjørdal nestleder sammen med Monika Frisvold Vågan og Liv Borghild Hildre fra Bygdekvinnelaget.

Årsmøte Møre og Romsdal Bondelag


Møre og Romsdal Bygdekvinnelag har et godt samarbeid med Bondelaget i fylket. Vi er så heldig og delta på styremøter bl.a. Vi har også to delgater til fykesårsmøte.

Det hele startet med næringskonferanse 8. Mars, og selvsagt ble kvinnedagen markert på en utmerket måte. Mange gode innlegg som avsluttet med politikerdebatt med tema "Hvordan motivere bonden til innsats"

 

Dagen ble avsluttet med festmiddag og utdelig til beste lokallag i Møre og Romsdal, og her ble det Aure Bondelag som fikk heder og ære. Det ble også fine ord og blomsterutdelig til leder Oddvar Mikkalsen og nestleder Gunnhild Overvoll som nå gikk ut av fylkestyre.

 

Lørdag var det årsmøte i Møre og Romsdal Bondelag. nye styre består av Konrad Johan Kongshaug, nestleder Odd Bjarne Bjørdal og styremedlemmer Petter Melchior, Hilde Kjersem Kolberg og Vegard Smenes.

 

Møre og Romsdal Bygdekvinnelag takker for godt samarbeid og ønsker dere lykke til!