Hopp til hovedinnhold

Møre og Romsdal Bygdekvinnelag

Bygdekvinnelag fra Fræna

Bygdekvinnelag fra Fræna

Deltakere fra fylkesstyre og leder Indre Fræna BKL Grete T. Malmedal

Deltakere fra fylkesstyre og leder Indre Fræna BKL Grete T. Malmedal

Bente Alnæs

Bente Alnæs

Ingunn Talgø

Ingunn Talgø

Besøk hos Bygdekvinnelagene i Fræna


En hyggelig forespørsel tikket inn til Møre og Romsdal BKL fra Indre Fræna BKL om ønske at vi i fylkesstyre skulle komme på besøk og fortelle litt om BKL og gi litt inspirasjon. 

Indre Fræna BKL ønsket oss velkommen på Sletvold Gard som ligger flott plassert med utsikt utover Elnesvågen. Indre Fræna BKL hadde invitert Farstad, Hustad og Vassenden BKL. Ingunn Talgø og Bente Alnæs fra fylkesstyre er fadder for dem 4 laga i Fræna og syntes det var hyggelig å få hilse på. Fylkesleder Monika Frisvold Vågan snakket om hvor fantastisk organisasjon Norges Bygdekvinnelag er. Spesielt for oss som bor i distrikt Norge. Det har skjedd masse bra og det skjer utrolig mye spennende framover i Norges Bygdekvinnelag, som bl.a Bente Alnæs fortalte om https://norsktradisjonsmat.no.  Ingunn Talgø hadde et flott innlegg om hva lokallagene kunne jobbe med.  Fylkeslaget fortalte også om hvor viktig det er å delta på Årsmøte og Samrådingsmøte. Dette er plassen og treffe andre lokallag som også øker inspirasjon til og drifte lokallag. Følge med på nettsidene til http://www.bygdekvinnelaget.no

Etter informasjon fra fylkeslaget så ble det som alltid når Bygdekvinner samles kaffe og kaker. Loddsalg hører også med.

Ønsker Indre Fræna, Hustad, Farstad og Vassenden BKl lykke til videre dere gjør en fantastisk jobb. 

Tusen takk for vi fikk komme.

 

PS...Husk Årsmøte på Aleksandra i Molde 17 -18 Mars.

 

T