Hopp til hovedinnhold

Møre og Romsdal Bygdekvinnelag

Vervevinnere for 2017 og verveukene 5 - 6 2018

Vervevinnere for 2017 og verveukene 5 - 6 2018

Einar Risvik

Einar Risvik

Grethe Brundtland

Grethe Brundtland

Helle Cecilie Berger

Helle Cecilie Berger

Fylkesårsmøte 2018


Inspirajons og årsmøtehelg for Møre og Romsdal Bygdekvinnelag.

Aleksandra Molde var møteplassen for Møre og Romsdal Bygdekvinnelag sitt årsmøte 2018.

I år hadde vi lagt opp til at lørdagen skulle være en inspirasjons dag. Her var det åpent for alle medlemmer i Møre og Romsdal BKL å bli med. Vi la opp til ei dagpakke med lunsj. Faktisk var det 15 deltakere som kom og ble med oss på dette. Tilsammen ble vi rundt 60 bygdekvinner som var samlet .

Dagen startet med et flott foredrag om BYGG av seniorforsker i Nofima Einar Risvik. Etter lunsj holdt han et foredrag om fordøyelse, allergi og intoleranse. En kan ikke stikke under en stol at dette var et unikt foredrag, og perfekt med tanke på at råvareaksjon 2018/19 i Norges Bygdekvinnelag blir bygg. Verdens matdag 16. Oktober skal vi ha aksjon BYGG!

Kommunikasjonsrådgiver og redaktør Helle Cesilie Berger kom fra Norges BKL, og hadde et kjempebra innlegg om nettsiden og hvorfor det var så viktig å bruke den.

Grethe Brundtland styremedlem i Norges Bygdekvinnelag. Fortalte om den flotte organisasjonen som Norges Bygdekvinnelag er. Hun var innom Norsk tradisjonsmat, kvinner ut, verdens matvaredag, lokallagenes nettsider, Politisk plattform og likestilling og diskrimineringsloven. Grethe Brundtland var også tilgjengelig for spørsmål hele helgen.

Etter en intensiv og lærerik dag ble lørdagen avsluttet med festmiddag og sosialt samvær.

Søndagen var det årsmøte.

Lokallagene ble utfordret til verving i uke 5 - 6 som er verveukene for Norges Bygdekvinnelag.  Her vant Meisigset BKL. Dem beste ververene i 2017 som var Tresfjorden og Meisingset BKL som delte den prisen. Dem fikk fuglekasse som var et tegn på formering. Ønsker Meisigset og Tresfjorden lykke til med fuglekassene, og vi forventer at det blir fulgt opp i nettsidene deres.

 

Styret for Møre og Romsdal er uendret, men noen nye vara.

Mer info vil komme om valget senere.

Det har vært en hyggelig, lærerik og positiv helg.