Hopp til hovedinnhold

Møre og Romsdal Bygdekvinnelag

Johanne Bøe Holten

GRATULERER ÅSSKARD BYGDEKVINNELAG


Gratulerer Åsskard Bygdekvinnelag med hedersprisen!


Godt jobba!

Surnadal kommunes eldreråd står hvert år bak nominasjonen til kandidater verdige kommunens hederspris for eldrearbeid. I år som tidligere år ( faktisk også i fjor) er det ordfører som overrekker prisen. Denne gangen representert ved varaordfører Hugo Pedersen. Som i sin tale var glad ordføreren ikke kunne stille, slik at han fikk ta på ordførerkjedet og få gleden av å være med på julebordet. I tillegg kalte han seg bølla fra drabantbyen i Trondheim. Talen han holdt var med andre ord av det muntre slaget, godt egnet for fest.

Men tilbake til hedersprisen. I år gikk den til Åsskard bygdekvinnelag. Laget har i flerfoldige tiår arbeidet for grenda og grendene rundt Åsskard. Hun som mottok prisen på vegne av kvinnene har vært medlem i femti år, dermed høyt kvalifisert til å ta imot prisen: Johanne Bøe Holten.

-Vi holder på med så mangt. Blant annet samler vi inn penger til kirka vår. Vi har kjøpt lysglobe til kirkebygget. Og så steller vi i stand skolefrokost og inviterer til ettermiddagskaffe.

Hun forteller at de gjerne tar det månedlige medlemsmøtet ute på tur, frisk luft og mosjon er et godt alternativ til samling innendørs. Johanne bærer preg av friskt liv og godt hode. Et bra bevis for at åtti er de nye seksti.