Hopp til hovedinnhold

Telemark Bygdekvinnelag

Sammen er vi sterke


Våren og sommeren er ikkje helt den samme nå i coronatiden, men vi må gjøre det beste ut av den. Og mange kjenner til tidsklemmen, det er forsatt mye som skal gjøres. Men det er også mange der ute som er ensome eller som ikkje kan være med de som de er glad i. Telemark Bygdekvinnelag oppfordre alle til å stå i sammen og fin på noe vi kan gjøre i lag. Om det er et lite arrangement eller et større, alt teller.

Telemark Bygdekvinnelag har oppfordret alle lokallagene å komme med forslag til arrangement som kan gjøres i coronatiden. Dette er ikkje alltid like lett ettersom det er en del forskrifter en må forholde seg til. På Folkehelseinstituttet sine sider (https://www.fhi.no) kan en finne mye informasjon eller ring inn til din kommune, vis det er noe dere lurer på. 

Vi har fått inn forslag frå Sauherad bygdekvinnelag, de vil selge avleggere og andre planter på Baklukesalg på Gvarv lørdag 6.juni. Senere i juni inviterer vi til rusletur for medlemmene. Vi samles i Vikingeleiren på Nordagutu til felles måltid etter turen. Dato og tid vil de komme senere med. Samt å plukke vekk buroten. Dette er gode forslag og oppfordere flere til å gjøre det samme. 

Det å bare møte rundt en bålpanne med kaffe og litt atåt er en god løsning, det behøver ikkje å være et stort opplegg. Vis en vil lage noe større, kan en lage et foredrag om hvordan en tar vare på hagen og innsektene best mulig, hvordan sette avleggere eller gjennerelt om hage arbeid. Det kan handle om tradisjons mat innen for forskjellige kuturer eller om håndarbeid. Det er mange muligheter, fra å ta en gå tur til å ha et større opplegg. Det er opp til dere.

Vi ønsker dere en godt vår og sommer tid.