Hopp til hovedinnhold

Vestfold Bygdekvinnelag

Årsmøte i Vestfold Bygdekvinnelag 2022

Årsmøtet i VBK gikk av stabelen 1. mars på Holt Gård i Undrumsdal. Undrumsdal Bygdekvinnelag var vertskap. Det kom 33 delegater fra 15 lokallag, 3 observatører, 7 fra styret i Vestfold bygdekvinnelag, Marit Green Tymczuk fra NBK og Anne Birgit Riis Johansen fra Vestfold og Telemark Bondelag.

Jorun Kjærnes fra Undrumsdal BK ønsket velkommen til bords, og møtet startet med servering av lokalprodusert mat fra Holt Gård, småretter og pizza.

 

Før årsmøtesakene ble eier og driver av Holt gård overrakt blomster , diplom og bakstefløy. Holt gård fikk Spiskammersprisen i 2021, men pga corona ikke overrakt dette før i år. Pengesummen ble gitt i 2021.

Roar Lefsaker fortalte litt om maten vi fikk servert og litt om driften av gården. Økologisk drift med husdyr av mange arter, noen kuer som de selv foredler melken fra og selger. De driver også aktiv besøksgård.

 

Deretter var det de «vanlige «årsmøtesakene» som Leders tale, Økonomi, Årsmelding og budsjett. Året vinner av Spiskammersprisen var Ingrid Mjelde Gran på Søndre Gran gård i Sande. Prisen er 5000,-, diplom og en bakstefløy.

Styremedlem i Norges Bygdekvinnelag, Marit Green Tymczuk holdt ett innlegg på vegne av NBK

Berit Riis Johansen fra Vestfold og Telemark Bondelag hadde innlegg der hun takket og hilste.

 

Så var det tid for valg, det nye styret i Vestfold Bygdekvinnelag ble som følger:

Leder, Lene Kristin Bråtejorde,Hillestad.

Nestleder, Tove Moland, Kjose

Sekretær, Åse Marie Hom, Ramnes

Kasserer, Helene Flo Kjennerød, Hof

Styremedlem, Gerd Helgeland, Lardal

 

Til sist blomster overrekkelse til ordstyrer Unni Kaupang, leder i Undrumsdal Bygdekvinnelag Jorunn Kjærnes og leder av valgkomite Reidun Bogstad. Gave til Siv Sommerstad og Ambjørg Akerholt som går ut av styret. T- skjorte til Marit Tymczuk, representant fra Norges Bygdekvinnelag.

Tove overrakte blomst til leder Lene og takket for at hun tok gjenvalg.

Takk til Undrumsdal Bygdekvinnelag for nydelige kaker i kaffepause, for godt gjennomført årsmøte i ei fin bygd og flott plass på Holt Gård!

presentasjon_vestfold_-_distriktsarsmoter_2022.pdf arsmelding_2021_1_0.pdf