Julehilsen fra distriktsstyret.

Styret i Vestfold Bygdekvinnelag ønsker alle lokallagsledere, styremedlemmer og medlemmer en god jul og ett godt nytt år!

Annerledesåret 2020 nærmer seg slutten. Et år som startet så bra, med nesten 100 glade bygdekvinner fra Vestfold og Telemark som deltok på «Bygdekvinner på Hurtiglading». Årsmøte i VBK fikk vi også gjennomført, før landet stengte ned i Mars.
 

Utover sommeren og tidlig i høst så det ut som at vi kunne gjennomføre høstprogrammet vårt med de restriksjonene som var. Men på nytt økte smitten og det var ikke mulig å gjennomføre inspirasjonskvelden og styresamlingen. Hos lokallagene har det vært stor kreativitet for å få gjennomført møter og arrangement.
 

Møter har vært holdet ute, blitt flyttet til større lokaler på den måten har det blitt gjennomført blant annet planteauksjoner, soppturer, markeder, gåturer ja til og med golfkurs for barn har det blitt. Lokallagene har gjennomført sine årsmøter, en takk til alle som sier ja til ett verv i bygdekvinnelaget!
 

Så håper vi at 2021 blir ett år mindre preget av pandemi, karantene og sykdom. Slik at vi igjen kan få møtes på våre vante møteplasser, og at vi kan gjennomføre vårt årsmøte i Mars

 

God jul og godt nytt år fra Vestfold Bygdekvinnelag!

Bli medlem