Hopp til hovedinnhold

Vestfold Bygdekvinnelag

Styret i Ramnes bygdekvinnelag har besøk av leder i Vestfold bygdekvinnelag

Styret i Styret i Ramnes bygdekvinnelag har besøk av leder i Vestfold bygdekvinnelag

Styret i Vestfold Bygdekvinnelag på besøk i lokallaga.

Styret i Vestfold bygdekvinnelag har gitt tilbud om besøk på styremøtene til lokallagene. Dette for å bli kjent med de nye styremedlemmene og gi litt råd og veiledning i styrearbeidet.

Hvert år, etter at alle årsmøtene er avholdt, har vi i Vestfold hatt kurs for styremedlemmer (nye og gamle). Dette året har vi forsøkt med en ny vri. Vi i fylkesstyret har gitt tilbud om å komme på besøk til lokallaga, enten på et styremøte eller et medlemsmøte. Vi ønsker  på denne måten å få en tettere dialog med lokallagene og bli bedre kjent med hverandre.

Vi snakker om styrearbeid og roller i et styre, samt aktuelle emner som opptar lokallagene Vi får også anledning til å informere om hva fylkeslaget gjør, og tilbakemelding på hva som ønskes fra oss. litt informasjon om NBK blir det også tid til. Det er veldig nyttig å se hva organisasjonen vår står for og hvilke saker bygdekvinnelaget fronter. Da er  det også lettere å se at vi "henger sammen" og har de samme grunnverdiene. Det gir oss stolthet å være bygdekvinne.

Vi har vært på besøk i 3 lokallagsstyrer og et Årsmøte og har opplevet det både hyggelig og nyttig. Vi har også fått gode tilbakemeldinger fra disse besøkene.

Bildet er fra møte med styret i Ramnes bygdekvinnelag der vi var på besøk 30.11