Dessverre AVLYST- Kurs i fermentering
Velkommen til kurs i Fermentering, torsdag 3. april, kl 18.00 på Berger skole. Det er Odd Hauge fra Myntmesterens hage som er læremester. https://www.facebook.com/myntmesterenshage/
Det er Rendalen Hagelag som er arrangør for kurset.
Du tar selv med grønnsaker du vil fermentere. Her er noen forslag:
1 stk kålhode pr. person til alle ( rød eller hvit)
1 pk. Gulrot pr. person eller 2 store rødløk pr. person
Ta også med:
2 glass med tett lokk på ca 1 liter til hver deltaker (norgesglass eller glass med patenlås)
1 liter kokt avkjølt saltvann (20 gr.salt pr.liter), på flaske
1 skarp kniv, ei skjærefjøl pr deltaker og en stor arbeids bolle
Vi holder: 1-2 par engangs hansker pr. deltaker, pepper, salt, sennepsfrø og potetskrellere
Om det er noen som bare ønsker å se på, er det helt i orden.
Alle får oppskrifter og det blir servert kake og kaffe - alle er velkommen:)