Hopp til hovedinnhold

Kråkstad Bygdekvinnelag

Kråkstad bygdekvinnelag er 90 år!

Kråkstad bygdekvinnelag ble stiftet 24. februar i 1934, og derved fyller vi 90 år i år!

 

Dette skal markeres gjennom året på forskjellig vis, men i går onsdag 28. februar feiret vi oss selv og denne voksne jubilanten som i høyeste grad er både oppegående og har livets kraft fortsatt!

Bursdagsgjester fikk vi også!

Ordfører Cecilie Dahl- Jørgensen Pind syns det var flott å få komme på besøk, og takket for frivilligheten som bygdekvinnelagene rundt om bidrar til. Samtidig apellerte hun til laget om å fortsette det gode arbeidet, og spesielt bidra til å ta vare på ungdommen vår.

Jorun Henriksen fra Norges Bygdekvinnelag og Marit Lund fra distriktslaget minnet oss på hvor viktig det er å være med på å skape trivsel for alle som bor i bygda, og hva vi har gjort og gjør som kan bidra til det.

Gode venner fra Ski bygdekvinnelag kom også for å feire oss denne kvelden, og leder Torhild Solem takket for maten og ba oss fortsette på skinne like klart som den flotte lykten vi fikk i gave.

Hovedgjestene var selvfølgelig lagets egne medlemmer, som jo er grunnen til at vi fortsatt eksisterer som et levende lag med mye god aktivitet!

Vi koste oss med deilig spekemat med tilbehør, sprudlende eplemost og Munkholm, og en marsipankake en 90-åring verdig! Og på kjøkkenet fikk vi bistand fra Bondelaget 🤠

Det ble en flott feiring og starten på markeringen av jubileet vårt! Hurra for oss!