Hopp til hovedinnhold

Nordre Modum Bygdekvinnelag

Flammer av vedfyring

Fyr på peisen

Hyggelig årsmøte og idemyldring for neste år.

Med fyr på peisen og bildeshow ble årsmøtet til Nordre Modum Bygdekvinnelag avholdt i Oktober, og etterfølgende idemyldring gav gode ideer til nye aktiveteter i året som kommer.

13 medlemmer møtte opp på årsmøtet. Årsmelding og regnskap viste at laget har hatt god aktivitet og sunn økonomi det siste året. Styrets medlemmer som var på valg, ble gjenvalgt og så det ble valgt noen nye personer inn som vara revisor og nytt medlem og vara til valgkomiteen.  Årsmøtet bestemte også å øke deltagerloddprisen på møtene og åpnet for at møtene våre kan legges på andre dager enn torsdager. 

Etter årsmøtet ble det vist bilder på storskjerm fra aktivitetene laget hadde gjort det forrige året og servert rundstykker og pålegg med kaffe og te.

Vi hadde så en idemyldring om fremtidige aktiviteter som medlemmene kunne tenkt seg. Det kom mange gode forslag som styret fikk med seg til arbeidet med neste års møteplan. Noen temaer var alle enig i at er imidlertid nesten faste; som  bakemøtet i November og Rakfiskmøtet i Desember.