Hopp til hovedinnhold

Øvre Hobøl Bygdekvinnelag

Nestleder Pernille Lemming taler til de frivillige.
Koret underholdt
God mat og festkake ble servert

Fest for de frivillige i Hobøl kommune (Indre Østfold)


Menighetsrådet i Hobøl (Indre Østfold) arrangerte en fest som en påskjønnelse for alt det frivillige arbeid som utføres i kommunen.

Frivillihetsfest på Tomter menighetssenter. Invitasjon fra Menighetsrådet.

Alle lag og foreninger som jobber med frivillig arbeid i Tomter og Hobøl kirkesokn hadde mottatt en invitasjon til frivillighetsfest på Tomter menighetssenter torsdag 12. mai 2022 kl. 18.00.

Fra Øvre Hobøl bygdekvinnelag stilte 13 personer.   Det var ca. 40 til 50 personer tilstede totalt.

Vi ble ønsket velkommen av Svanhild Garsjø, leder i Menighetsrådet. Nestleder Pernille Lemming hadde laget nydelig kyllinggryte, ris og salat. Berit Dingstad og noen flere stod for oppvartningen og forberedelser. 

Vi fikk høre 3 sanger av det nystartede koret Gode toner, akkompagnert av Christer Berntzen. Flinke folk!  Vi sang sammen sangen Til ildsjelene av Sindre Skeie (2016). Det var også diktet en sang om de frivillige av noen fra Menigheten. Pernille holdt en tale om arbeidene innen frivillighet. Vi fikk også servert deilig marsipankake og kringle fra Spydeberg bakeri samt kaffe og frukt.

Sognepresten Svein Filtvedt Elgvin hadde noen innspill, avsluttet festen og velsignet oss alle før vi dro fornøyde hjem. Veldig koselig og god stemning hele kvelden. Festen avsluttet ca. 20.45.

Ann-Karin