Hyggemøte på biblioteket

I februar ønsket RBK velkommen til hyggemøte på Rendalen bibliotek. Temaet var "Leseglede".

Biblioteket vårt har vært gjenstand for oppussing, og vi syntes derfor at det fortjente et besøk. Bibliotekar Oddveig Kværnes Bakkom tok oss med på omvisning i de nye og innbydende lokalene. I tillegg til alle bøkene, er det på hemsen mulighet for å sitte å jobbe ved en PC eller å spille for eksempel sjakk. Biblioteket har åpent på dagtid hver dag, i tillegg til at det også er åpent tre kvelder i uka. Det gjør at det er god mulighet for alle å ta seg en tur innom for å låne bøker eller bare sitte og kose seg med avisen.

Oddveig avsluttet runden med å komme med leseinspirasjon og tips til bøker. En av dem hun tok for seg, var trilleren "Operasjon Isbjørn" av Eirik Wekre. Handlingen i denne boka foregår blant annet i Rendalen. Den skal være spennende og kan anbefales. I løpet av mai vil også biblioteket få tilgang på bøker for flyktningene, skrevet på deres morsmål, blant annet på arabisk.

Det var mange som hadde funnet veien til biblioteket denne kvelden, Anne Karen hadde fått med seg flere av flyktningene som nå er bosatte hos oss i Rendalen. Det var veldig hyggelig å få hilse på dem.

Kvelden ble avsluttet med kaffe og kaker, og ikke minst loddsalget vårt. Praten gikk lystig rundt bordet. Pengene herfra gikk denne gangen til "krafttak mot kreft".

En stor takk til biblioteket for at vi fikk komme på besøk!

 

Bli medlem