Mjøstårnet - vi venter spent!
Spent på heisturen - går det bra?
Lise orienterer om Mjøstårnet!
Kake smaker alltid - ikke sant Jorun, Lise, Siv, Mette og Astrid?
Grethe, Helena og Kari koser seg!
Else og Sanna - blide deltakere!
Båthavna med Mjøsparken i bakgrunn!
Jentene på benken! Venter på oppholdsvær!
Flott badestrand, men bading ble det ikke denne dagen!

Bygdekvinner høyt til værs på Mjøstårnet!

Det har vært ei rar tid for bygdekvinnelaget også denne ettervinteren og våren. Når myndighetene lempet litt på kravene bestemte vi oss for i alle fall å gjennomføre sommermøte. Det var utrolig hyggelig og se hverandre igjen. Om vi ikke fikk de gode klemmene som vi pleier å ha i bygdekvinnelaget så kunne vi nikke og skravle om ikke annet.

Det har vært ei rar tid for bygdekvinnelaget også denne ettervinteren og våren. Når myndighetene lempet litt på kravene bestemte vi oss for i alle fall å gjennomføre sommermøte. Det var utrolig hyggelig og se hverandre igjen. Om vi ikke fikk de gode klemmene som vi pleier å ha i bygdekvinnelaget så kunne vi nikke og skravle om ikke annet.

Det var ikke meldt så fint vær denne ettermiddagen den 3.juni så vi måtte gjøre det litt annerledes enn vi hadde tenkt, men i utgangspunktet skulle vi møtes i Mjøsparken i Brumunddal for og se hvor fint det har blitt der.

Som overraskelse på møtet var en kjentmann og da muligheten for og komme opp på den flotte verandaen i 18 etasje i Mjøstårnet. Stor takk til Lise for omvisning og orientering. Som kjent verdens høyeste trehotell så langt og hele 85,4 m. høyt. Det åpnet i mars 2019 og inneholder hotell, leiligheter, kontorer, restaurant, fellesområder og ikke minst svømmeanlegg. Mye av aktiviteten har sjølsagt vært laber nå i disse Corona tider, og mange restriksjoner hang fortsatt igjen, men når var det lov og kjøre heis – 3 stk om gangen. Vi hadde valgt en dag med laber bris i takene og regn og torden truet i horisonten. Utsikten der oppe i høyden var det imidlertid ikke noe og si på lell. Vi fikk gode muligheter for å gjøre seg litt kjent i Dala fra en heller ukjent vinkel for de fleste av oss. Riktig flott var det oppe på toppen.

Laget sponset alle frammøte med Napoleonskake fra Moelvs store baker og det smakte fortreffelig attåt kaffen der oppe i høyden. Praten gikk lett og det var ikke bare vi i styret som syntes det var koselig og sees igjen.  Inger fortalte fra aktiviteten i laget framover. Blant annet har vi fylkesleder Sanna i HBK fra eget lag. Årets Innlandsmarked er avlyst, men hvordan kan vi skape liv og røre i Moelv lell. RBK er arrangør av årets fellesmøte. Det blir den 5. okt. med besøk av Annechen Bahr Bugge som forsker på mat og spisevaner. Hun har gitt ut bok «Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere! Hva kan vi lære av vår mathistorie? Alle bygdekvinner er herved invitert!

Etter at vi avsluttet toppturen og kom oss ned på landjorda igjen var det tid for og se Mjøsparken som heller ikke alle var kjent med. Det har blitt et utrolig flott sted for folk i alle aldre. Nydelig blomster, masse lekeapparater, skatebane og badestrand. Noen regndråper i lufta gjorde at det var praktisk og kunne sette seg under tak – det var det også rom for. Været tillot ikke et langt besøk, men jeg tror de fleste tenkte at hit vil vi reise en gang til. Da er det bare og vente på finvær og serveringstilbudet og når alle anleggsmaskinene blir borte fra området etter hvert som park og nye E6 blir ferdig – da blir det et utrolig flott sted for oss alle i kommunen.

Bli medlem