FERMENTERING - foredrag av Gry Hammer.
🥕🍅🥒🥗Vi lærer å fermentere 🍑🍎🍒🫐
I samarbeid med Hageselskapet Våler og Svinndal https://www.facebook.com/hagelagvaalersvinndal inviterer vi til foredrag i fermentering med Gry
Det har blitt høst, og på kjøkkenet foregår det safting, sylting, fermentering og nedpakking i fryser, enten det høstes fra egen hage eller fra grønnsaksdisken i butikken som er fylt av gode norskproduserte grønnsaker. Dyrking av mat for å sikre selvforsyning og matberedskap får stadig mer oppmerksomhet. Vi får besøk av Gry Hammer som i foredraget fermentering vil presentere begrepet fermentering og forklare inngående hva som skjer og hva som er hensikten bak å fermentere ulike matemner.
Foredraget settes i historiske rammer, men det fokuseres også på hvordan korn, melk og ulike grønnsaker kan behandles for optimal fordøyelse og næringsoppgave i vår tid.
Gry Hammer er en av Norges fremste fermenteringseksperter, og har skrevet bøkene: Fermentering, Fermentert mat og drikke, Sunt snop & snacks, Fra jord til bord, Den moderne jeger og Kraft og andre styrkedrikker. Gry har med bøker og startere til konservering.
Møte er åpent for alle, men det er 100, - i inngang for alle som ikke er medlemmer av Hageselskapet Våler og Svinndal og Bygdekvinnelaget i Svinndal.
Velkommen 🦋
Gratis for medlemmer 😊
Loddsalg med mange fine gevinster 🌸