Hopp til hovedinnhold

Svinndal Bygdekvinnelag

Primus motor Karen-Margrethe

Turid og Julie

Ordfører Reidar

Hvem får fra TV-aksjonen i år

Lære

Leke

Leve

TV- Aksjonen NRK 2023 REDD BARNA

LA BARN VÆRE BARN ❤️

Vi i Svinndal Bygdekvinnelag har i mange år vært bøssebærere for TV-aksjonen, og i år ingen unntak. I år er det Redd Barna som jobber med et viktig formål som, vi dessverre ser daglig er veldig nødvendig og blir minnet på når vi ser på nyhetene; nemlig å hjelpe barn som er berørt av krig. ❤️ LA BARN LEVE I FRED ❤️ Du kan lese mer her: https://www.tvaksjonen.no/

I kveld var det samling på Herredshuset med informasjon om årets TV-Aksjon og utdeling av bøssene og roder. Vi fikk også servert nydelig søtpotetsuppe med brød som Karen-Margrethe hadde laget.

Reidar åpnet med å takke alle bøssebærere for den viktige dugnaden som mange lag, foreninger og privatpersoner her i Ville Vakre Våler stiller opp på. Alle som stiller opp på rundt om i vårt land, er selve ❤️ i TV-aksjonen.

Turid Fjeld Olsen fra Redd barna holdt en veldig informativ, fin og veldig rørende presentasjon om hva pengene skal gå til, og det viktige jobben Redd Barna gjør for barn som ikke får leve i fred. I år går bidraget til Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, Den Demokratiske Republikken Kongo og Norge.

Vi oppfordrer alle til å ta imot alle bøssebærere som i år skal gå denne viktige turen 22.oktober, og vi ønsker alle en fin dag på verdens største dugnad ❤️