Hopp til hovedinnhold

Svinndal Bygdekvinnelag

Verdensdagen for psykisk helse 10.oktober.

🦋 Kunnskap gjør oss sterke sammen 🦋

Hver dag våkner mange og synes dagen er tung. Hver dag våkner mange med en glød om å hjelpe. Hver dag våkner vi opp til fine menneske-møter som virkelig gjør en forskjell. ❤️

Vi har alle en psykisk helse og det er viktig at vi snakker høyt om. Kunnskap  gjør at vi sammen kan ta gode valg, at vi kan sammen gjøre det "greit" at ikke dagene er like rosenrød, men at vi kan si det høyt uten at det gjør oss stakkarslige. Mange syns det er svakhet og skam å søker hjelp når det i virkeligheten er ren styrke.

Tema 2023: Vi trenger å høre til. #lagplass

Årets kampanje oppfordrer til å gjøre de viktigste møteplassene våre mer inkluderende. Sosial støtte kan redde liv, særlig i urolige tider. Vi har alle et ansvar for å løfte blikket og lage plass til flere. (kopiert fra kampagnesiden til Verdensdagen for psykisk helse)

Dette tema har bygdekvinnene jobbet med i alle tider; inkludering, samhold og forståelse. Håper at vi fremover jobber like hardt, om ikke hardere for at alle skal føle seg sett og finne en trygg plass.

Smil til alle du møter i dag, og alle andre dager. Det kan gjøre en viktig forskjell for den som mottar smilet ditt ❤️🦋❤️