Kursplan vår 2018 v/ Uvdal bygdekvinnelag
Varierte kurs denne våren:
8.mars: Om fermentering av mat og drikke
16. - 17.mars: Takkebakst
10.april: Jegerprøvekurs
UVDAL
BYGDEKVINNELAG
KURSPLAN VÅR 2018
8.mars: KURS I FERMENTERING av mat og drikke
Uvdal Herredshus kl 17.30 – 21.00. Kursavg.kr 350.-
Gratis for medlemmer i Uvdal Bygdekvinnelag, og for de som ønsker å bli det.(max 20 delt) Frist for påm 1. mars
16. og 17. mars TAKKEBAKST på Uvdal Herredshus
Kling,flatbrød,potetlomper eller rømmebrød?
Kl 18 -21 fredag og kl10 -15 lørdag (max 5 delt)
Kursavg.kr 600.- kr 300 for medlemmer. Frist for påm 1. mars
Melder meg på:
kling _____
potetlomper _____
flatbrød _____
rømmebrød _____
10. april: JEGERPRØVEKURS
Oppmøte i kantina på Nore 1 kraftverk. Kursavg.kr 1500.- (min 15 delt) innkalling skjer m/sms. Frist for påm 1. april
Påmelding til studieleder Gunhild Vikan, 3632 Uvdal
mob: 415 54 835
e.post. spesialsom@live.no